Tel : 015/22.17.83-84
Fax : 015/22.17.81
info@mevogroproducts.be

Bodemverbeterende middelen

 • Vaccarum
 • Stercus
 • Lotus-Vit

 • Vaccarum: gedroogd koemest
  Verse koemest wordt bij hoge temperaturen snel gedroogd, zodat er geen voedingsstoffen verloren gaan en daarna tot handige korrels geperst. Dat is een grote vooruitgang ten opzichte van de koemest in poedervorm. En... de werking is nog beter, want ze zijn verrijkt met mineralen en sporenelementen. Met 1 verpakking van 5 kg kunt u ca. 50 m bemesten, met 10 kg bemest u 100m.
  Koemest is puur en verhoogt sterk het humusgehalte van de bodem. Het wordt gebruikt bij de aanleg van siertuinen of groentepercelen. Koemest is stofvrij en beschikbaar in korrel. Men werkt het het best oppervlakkig in vooraleer de zaai- of plantactiviteiten te beginnen en dit bij voorkeur bij regenachtig weer.
  Verpakking : 5 kg 10 kg - 25 kg

  Stercus: gedroogd kippenmest
  Kippenmest is een natuurlijke en organische bodemverbeteraar, opgebouwd uit gedroogde mest van kippen. Het bevat een hoog gehalte aan organisch materiaal dat er voor zorgt dat de bodemstructuur in goede conditie blijft. Het inwerken van kippenmest in de bodem verrijkt deze met humus en maakt deze luchtig en gemakkelijk bewerkbaar. Het is een product dat droog, kruimelvormig en vrij van ziekten en onkruidzaden is en bovendien zeer milieuvriendelijk. Bij voorkeur te gebruiken bij regenachtig weer en licht inwerken in de bovenlaag.
  Verpakking : 25 kg

  Lotus-Vit : gedroogde cacaopellets - 70 % organisch
  Verpakking : 25 kg

  << Vorige   Volgende >>